Okej, ber om ursakt for det gnalliga inlagget i forrgar.. kande mig bara ganska ensam och deppade over att inte vara med pa dear SalmonStores julfest.

Var ute igar igen, och eftersom jag numera vet hur djavla starka drinkarna pa Saloon ar sa tog jag det valdigt lugnt. Var i sang vid ett, och vaknade nar Eleanor kom hem klockan atta.

Det ar inte jag som ar galningen i varan lagenhet, det ar ett som ar sakert. Drog ut i snostormen till barnbacken och svor och skrattade om vartannat. Hatar fortfarande fucking knappliften, den gar jattefort, sa jag haller mig till rullbandet. Forsoker unvika att kopa liftkort, for jag far besked om ett jobb pa tisdag, och far jag det ar det ett kontraktsjobb, vilket innebar halva priset pa det apdyra liftkortet. Och det ar inte helt fel.

Fragan ar om jag star ut med barnbacken till tisdag eller onsdag, for den ar bara atta svangar lang… och full av dryga, asduktiga snowboardakare som kor dar bara for att jaklas, och hopplosa franska morsor som springer runt med kamera, cigarett och vad som i mina ogon ar allt annat an vinterskor. Bleh.
Kudos till Are/Duveds liftnissar ocksa. Val Thos liftnissar borde skickas dit pa charmkurs. Bara en av hur manga som helst hittills som inte varit tjurig.

However, nar jag kom hem for lite lunch satt de andra tva och kakade frukost ^^. Lite halvknappt. Vi har olika dygnsrytm, sa ar det bara.

Onskar att jag hade haft tid att svara pa alla kommentarer..
Nu vet jag iallafall vad sill heter pa engelska, det ar bra 🙂
Ytterst anvandbart.

Borjar fa lite fiskbrist ocksa.. nagon dag nar jag kanner mig piffig ska jag finkamma Val Tho efter fryst laxfile, for seriost, man kan trottna pa tomat och p
astabaserad mat. Varvat med applen, mackor, grot till frukost och acklig fransk oboy som smakar notter. Ikvall ska jag eventuellt vara ambitios och forsoka gora pastasas med bacon i.. forsoker gissa vad kockarna pa jobbet har i den sa den blir sa jaedrans god. Annars blir det bolognese pa burk, bra att ha nar orken tryter.

P-maten gjorde mig bortskamd.

Byn har dessutom genomgatt en drastisk forandring de senaste dagarna. Det fullkomligen vraker ner, inte sno, men galna engelska universitetsstudenter. Overallt.
Vart tog lugna, mysiga Val Tho vagen?

Det ar bussar overallt, och hela receptionen pa Altineige (dar jag bor) var proppad med folk innan.
For att inte tala om Sherpa (mataffaren).

Oj tiden slut, vi hors. Puss och Kram!!!

Ett måttligt roat offer för sitt eget sociala experiment,