Hej!

Nu har jag, typ, landat har i Val Tho, fast jag blir fortfarande andfadd av att knalla uppfor alla backar har ar. Borjar hitta i byn nu, igar var jag runt och forsokte hitta jobb, det ar inte latt, sa jag ska forsoka igen om nagon vecka nar turisterna kommer och krogarna och hotellen har en battre overblick pa hur mycket folk dom behover.

Jag delar lagenhet med tva brittiska tjejer, Abby och Eleanor som ocksa ar 88:or. De jobbar pa Saloon Bar, och har lite annan dygnsrytm an vad jag har. Valdigt trevliga faktiskt, och de fick en smarre chock nar de insag att jag aldrig har atit Yorkshire Pudding. Jag forsokte forklara svensk julmat for dom, det gick sadar. Vad heter sill pa engelska?

Eventuellt kommer det flytta in tva grabbar senare, och det kommer en manadsbums i januari, men an sa lange har jag gott om plats. Ska forsoka lagga upp bilder senare.

Det har snoat sen vi kom i forrgar, men nu har det typ slutat, och jag ska ge mej ut pa jakt efter en snowboard, och en hjalm. Jag ar anxious/excited, som jag sa till Abby, och jag lar vara blaslagen ikvall, men skitsamma.

Jag ska leta reda pa adressen till postkontoret sa ni kan skicka brev, garna brev med mat i. 🙂 Man far varldens perspektiv pa hur dyrt det ar med vissa saker, typ kott och mjolkprodukter, nar man lever pa begransad budget,

Maste dra, saknar er allihop, och maila. Hinner inte kolla mailen, nu men kanske senare.
Puss/ Hedda!!!


Utsikt från våran balkong, eller snarare tillfällig avsaknad av.