Som vanligt springer jag in på internetcafeet mellan backen och jobbet.

Idag har jag, hör och häpna, inte legat och stekt på Tango hela dagen utan faktiskt åkt skidor. Börja med Cime de Caron, i princip oåkt fast klockan var över tio, fortsatt med Frysen (Moraine, jäkla liftskrälle), ner till Menuires, svär över skidskoleserpentinerna, och isfläckarna, åter till Val Tho och pommes på Tangos terass i säkert tjugogradig värme, ut i backen igen med Mia och en massa Tangofolk, var nära jättevurpor flera gånger för att pjäxorna haft mage till att töja ut sej (måste fixa det, snart.), snabbpaus vid Langleys picknick, iaktta Nortlanders picknick, åk nerför Plein Sud med gigantisk sopsäck i ena handen och mindre gigantisk brödkorg i andra, dumpa nämnda ting vid Tango, ut i backen igen, frys i både Frysen ett och två, åk hem, rusa iväg igen.

Det är hektiskt att vara säsongare.
Heh.

Igår gjorde jag däremot ingenting alls, så det får väl väga upp det hela.
Sjukt osugen på att jobba också, men vad ska jag göra.. någon måste ta hand om currykladdiga tallrikar, och den ”någon” är nog jag.

Föressten, jag masade mig ut på byn i jakt på nya skidbyxor. Hittade inga alls, men däremot en jacka. Som jag inte köpte. Duktig Hedda.
Fruktansvärt irriterande dock.

Hjälp vad jag är trött.

Meribel imorgon?