Jisses, jag uppdaterar ofta nu.. lär ju tråka ut er.
Har inget bättre för mej, liksom.

Igår var jag & Johanna hursomhelst på John’s Scandinavian och testade deras berömda fisksoppa, det överlägset godaste jag ätit sen jag kom hit. Riktigt kul med tjejkväll, drack (sörplade) Strawberry Daiquiri också innan vi traskade vidare mot Tango.
Tango, där alla icke-säsongare verkade ha en medelålder på sjutton och ett halvt. Hmm ja, jag ser det som en socialstudie helt enkelt.
Sprang in och ut på Snesko och Saloon ett bra tag (för er som inte vet så ligger de vägg i vägg, jättepraktiskt) tills de stängde, och dansade på stolarna till Rage Against The Machine.
Smet in på Viking också, precis när de stängde, där J träffade belgiska vänner med underliga namn och fick shotbiljetter till Underground, där vi senare hittade ytterligare shotlappar på toan. Tihi.

Väldigt lagom kväll med andra ord, kom hem vid strax efter två och kollade klart på Sister Act 2 och slumrade mig igenom Ciao Bella.

Idag har jag suttit på Tango och försökt bli av med tvättbjörnslooken, lyssnat på min Skate-playlist och saknat brädelandet som ligger därhemma. Nåväl, får försöka bota det med att åka snowboard imorgon. Jag skidvägrar från och med igår tills att det har snöat. Det är liksom ingen ide.
Saknade Den Lille väldans mycket också, vilken tur att det bara är tolv (?) dagar kvar tills hon kommer hit. Det ska bli så himla kul!!!

Ikväll blir det min specialcarbonara och förmodligen One Tree Hill, om datorn är ledig. Eftersom Abby jobbar borde iallfall Ellies vara det. Det ar jättetomt i lyan just nu, för Mia har frukostvecka och bor på Tango, Ellie & Matilda vet man aldrig om dom ska sova hos respektive pojk eller hemma så det är bara jag & Abby som faktiskt ”bor” där.
Jag kommer få agorafobi när jag kommer hem och lägga mej platt på golvet som ett marsvin, för mycket utrymme liksom.

Nej, magkurret tar överhanden, idag har jag bara druckit varm choklad och ätit cornflakes.

Och Sofie & Emelie, ni ska röja satan åt mig på Backstreet Boys, det är en Order. 🙂