Kortis, jag ska ut i solen igen.. passa på så länge det varar, liksom.

Idag hade jag tänkt göra en ensamtripp till Courchevel, men när jag kom upp till Col de la Chambre imorse såg jag ungefär en centimeter åt alla håll, så jag åkte ner och storstädade istället. Självklart kom solen fram vid elvatiden, men då kändes det försent, så jag fortsatte med bärandet av sopor och kartonger till soprummet.

Antar att inspirationen kom av Johanna & Annas ommöblering igår, jäklar vad vi flyttade om i deras lya. Nu är där jättemysigt, och jag fick överta den på nyår ”upphittade” ljusslingan som de inte behövde längre, så nu har jag en sänglampa.
En sänglampa som avger ett (enligt Johanna) ”porrblått” ljus.
Bättre än innan iallafall.

Ikväll ska vi nog i byen, Anna fyller ju 20 gubevars, och dom har crossdressing-tema på Saloon, så jag kan se ut som jag brukar, ehum.

Håll alla tummar för att snön ska hålla sej borta, annars blir det nog en gnällpost här imorgon.

Puss/H