Jag tror att jag har skrivit det förut, att det faktum att säsongen går mot sitt slut bidrar till en lite sömnig stämning i Val Thorens.

Ibland.

Ibland inte.

Abby fyllde ju 19 i förrgår (tisdags), och efter ett pa
r timmars solskensskidåkning, ytterligare ett par timmar i värmen på Tango, en powernap och snabbstädning av lejligheden påbörjades Uppdraget.

Eller uppdrag och uppdrag, skapa en klänning av en sopsäck, helt enkelt. Resultaten blev överraskande bra, det var inte bara pinsamt att gå ut iklädd sopsäck och strumpbyxor. Att vi var tio stycken som spökat ut oss kan visserligen ha bidragit till icke-pinsamligheten, människor är trots allt flockdjur.

Från Gringos, via Tango och sedan till Saloon, där födelsedagsbarnet hamnade på bardisken iförd skidhjälm från åttiotalet, tiara och trollspö, och sedan Underground. Jag somnade vid fyratiden, och igår gjorde jag bara tre saker.

1. Ladda över bilderna till hårddisken.
2. Göra Anna en tjänst och fylla hennes dator med Vettig Musik (as opposed to M. Uggla och B. Rosenström)

3. Jobba.

Eller ja, fyra saker då, eftersom jag slutade jobba innan midnatt.
Direkt efter jobbet var det dags att rusa över till Saloon, där galan med det intressanta namnet ”WOFTAM” var i full gång.
Det går ut på att säsongarna ska nominera varandra till diverse olika saker, tillexempel ”Village Bike”, ”Mr & Miss Val Thorens”, ”Song Of The Season” och ”Biggest Whinger”.

WOFTAM står for Waste Of Fucking Time And Money-Awards.
Och Whinger är den engelska motsvarigheten till Whiner, dvs gnällspik.

Kan någon gissa vilken låt som blev Song Of The Season, och även hur bra det gick för de engelska presentatörerna att uttala titeln? ^^,
Allh-zzm-eenteh-dahnser-eey-waaltexmaaen!!


Efter att ha yrat runt på Underground en stund, där Matilda lyckats få tag på en enorm uppblåsbar ölflaska som hon halvt attackerade folk med knatade jag hemåt, och avslutade natten med Oboy i 415.

Idag har jag sovit, åkt skidor, städat (Abby åkte till Val d’Isere och lämnade sin vana trogen fem par skor över hela golvet, tre dagars disk och tända stearinljus, PUCKO!) och lånat ut min spis till förmån för Annas äggkokande. Nu är det förhoppningsvis näst sista dagen på jobbet (jag Vill Inte Jobba på måndag), och sedan ska jag ta det lugnt resten av veckan, eller iallfall till och med söndag, för då fyller Anna 20.

Jag hade också velat fylla år under säsongen.. Falkenberg är ju en sån livlig liten håla. (Inte.)
Fast egentligen är det fullt tillräckligt att bara delta i det allmänna kringspringandet.
Och nästa vecka har Saloon nån jäkla temavecka med det underbara namnet ”Seasonaire Panic Shag Week”, så jag lär vara konstant trött då med. Hjälp.
Men men, tolv dagar kvar nu, vila kan jag göra senare.


Apropå kringspringande, nu måste jag rusa till jobbet ”jagvi
llinte!!!” och imorgon ska det vara fint väder och jag övervager en tur till Menuires, fast det är aldrig någon annan som vill åka dit så vi får se hur det blir med det.
Pfft.

Hejs!!

Birthday girl!!

Hallonsaft?

Jag, Johanna & Mia efter prisutdelningen på WOFTAM’s

Johannader!

Matilda + uppblåsbar ölflaska = sant.