Ikväll ska jag, Hampe och Lars äta tacos.
Eventuellt orkar jag fixa till mig och leta upp en av klänningarna som ligger längst in i skåpet. Väldigt eventuellt.

Egentligen hade jag kunnat slasa runt i min Ski Republic-luvtröja istället, för den är ny och jättestor och väldigt väldigt gosig. Ungefär lika stor som min Val Thorenströja, som jag nästan kan tälta i.
Jobbet är faktiskt ganska okej nu, bortsett från att jag får självsprickor om jag inte smörjer in händerna en gång i kvarten. Vem hade kunnat ana att pjäxplast är så uttorkande?

Och, våran head manager, en baskisk snubbe som ser lite farlig ut, har bestämt att vi inte får ha mössa på jobbet. Förståeligt, men besvärligt, min lugg är längre och mer ostyrig än på länge.

Tack för breven också, jag gillar verkligen att få post. Dock är jag inte så bra på att svara, det har inte snöat på länge så det blir som inte av.
I och för sig snöar det just nu, men nyårsafton till ära har vädret bestämt sig för att vara helt oerhört Falkenbergskt, det vill säga tre plusgrader, dimma och snöblandat regn. Effing deprimerande. Förhoppningsvis fryser det på inatt, och antagligen har det varit kallare uppe på berget än här nere i byn, så det blir nog Pissaillas imorgon bitti. Vi får se.

Fick föressten mina skidor servade i förrgår, helt gratis, och det var på tiden, insåg jag när jag provade dom igår. Höll på att stå på näsan för att stålkanterna faktiskt fastnade i snön. Det var ett tag sedan. Nästa projekt blir pjäxorna, som till skillnad från skidorna är helt omedgörliga och dumma i huvudet (fötterna). Fast det får vänta tills efter löning, kanske. Euron i elva & femtio, burr.

Gott nytt på er folks, hoppas allt är fint därhemma.