Man kan ha det sämre va?
Jag överlevde pimps & hoes-temat, iförd halsband av aluminiumfolie, Sebbes keps och Thomas gigantiska t-shirt, och morgonen därpå knödde jag fickorna fulla med kola (mindre kladdigt än knäck och drog upp till Grand Pre. Det var nästan vårvarmt i solskenet, och Sebbe passade på att inviga Douglas skidoverall, vilket ledde till ett glömt liftkort och en extrapromenad för Monsieur Wiberg, och en extrastund i solen på Bellevarde för oss andra.

Eftermiddagen vigdes åt Kalle, knäck och kola, precis som det ska vara.

På kvällen skulle Sebbe jobba, medan vi andra snickrade ihop potatisgratäng och försatte oss själva i en brutal paltkoma. Kvällen slutade på Victors, med Caipirinha av alla icke-juliga drinkar, för de hade inte Strawberry Daiquiri.

Igår var alla utom jag jätteförkylda, jag antar att jag hade mitt förra julen, eller ja, jag hoppas det iallafall. Lyckligtvis var det riktigt visset väder, så det kändes okej att ha en slappdag.
Idag har jag och Cissi storstädat, Sebbe lekt med grannarna och Hampus gör en genomförkyld första dag på jobbet. Jag hoppas att det går bra.
Imorgon väntar solsken, tror att jag ska göra Solaise, jag har inte vart där på över en vecka. Jag känner att jag liksom borde köra allt där innan jag baktalar det. Fast risken är nog att jag drar upp till Pissaillas direkt, världens lugnaste ställe. Om Grande Motte är storslaget och upphausat är Pissaillas underskattat och rofyllt. Och oftast inte hälften så blåsigt.
Vi får se.

Val Claret, 23 december.

Julpyssel!

Piff & Puff, eller hur var det nu?

Jean-Hampüs, pimpin’ (^^,)

Sebbe, hetast i Cortina 1985! (I Val d’Isere 2008 också förresten..)

Let’s go artsy!