Jag vill att det ska snöa nu.
Det är väl det enda. Jag är förkyld och har enorma pudercravings. Vi har varit två vändor i Tignes idag, Cissi har testat skidor, och när vi kom tillbaka till Val och skulle ta Olympique ner var den stängd för det blåste för mycket, så vi åkte tåget ner till La Daille istället. Det var faktiskt lite kul. Längst ner i tåget finns en bänk, och det är mindre klaustrofobiskt när man ser själva tunneln och inte bara betongväggarna som far förbi.

Har fixat lite med mina pjäxor också, eller ja.. snubben på Surefoot har. Problemet är att dom blev bättre när det är bra, men värre när det är dåligt.. så fort det blir puckligt är dom lika instabila som innan, fast värre. Orkar inte riktigt med det, men jag får väl traska dit imorgon igen. Det funkar liksom inte att vara konstant osams med pjäxorna, dom är ju det viktigaste jag har.

Ikväll ska vi kanske spela biljard på dansken, man vet inte riktigt.