Precis som jag misstänkt, när VM-kaoset väl dragit från byn tog solen över efter molnen.
Gårdagen spenderades som sagt på Pissaillas, och idag har jag + familj varit nere i Le-Lac, och efter det slöåkte jag och mamma på Bellevarde.

Och apropå VM, de gamla skidbussarna är tillbaka. Lika slitna och opraktiska som förut, om än nystädade både inuti och utanpå. Jag kan inte påstå att jag saknat dem, men de piper iallafall inte så fort dörrarna öppnas och stängs.

Och min förkylning börjar (peppar, peppar..) att ge med sig.
Annars händer här faktiskt förvånansvärt lite.. Hampus, Thomas och Aron är hysteriskt uttråkade och har gett sig på att gräva fram Lars bil, eller ja, de hade börjat med det när jag gick hit, så vi får väl se hur det har gått när jag kommer tillbaka.

Familjen hälsar, mamma har trötta ben men är tämligen lyrisk över omgivningarna, vädret och skidåkningen. Oscar har internetabstinens och har gett upp tanken på skidåkarskägg, vilket enligt mig faktiskt var ett klokt beslut. 🙂