Huj!

Blir en kortfattad uppdatering idag, jag måste hem och äta och duscha snart, för sen ska vi på någon sorts barrunda som Lionguiderna fixat för säsongarna (ologiskt?), som Oskar hade fått reda på, och sådär.

Vädret är mestadels genomvidrigt, vi har visserligen gott om snö, men den är hård och vindpinad, förutom i skogen, så jag åker skog (försöker) vilket innebär att jag svänger två gånger, kör in i ett träd, backar, svänger en gång, kör in i ett träd och ja.. ni fattar. Men det är roligt, hur det än låter.

Emelie ger mig storstryk i alla kortspel vi spelar, samt MS-Röj och DX-Boll. Deprimerande.

Sebastian ser fram emot att lära känna min lillebror, Cissi har kaviarcravings, någonting jag är helt oförstående till, och varenda funkis man ser ser dyster och vindpinad ut. Inte direkt förvånande med tanke på hur mysigt väder det var uppe på Bellevarde imorse. Storslalom imorgon? Tveksamt..
Jag är väldigt tacksam för Funivalen, tåget från La Daille till Bellevarde, dagar som dessa är tunnelbana tusen gånger bättre än stollift.

Vi höres!!