Huj!

Ja, det har varit lite glest mellan uppdateringarna på sistone.
Vet inte om det beror på vardagslunk, lathet eller en mix av båda.

Pappa var här, en vecka med varierad kost, riktigt mycket skidåkning – nästan hela tiden i strålande solsken – och en hel del bokläsande i Tignes-Le-Lac.
Sedan följde en och en halv dag av pjäxor och bindningar. Väldigt väldigt lugn helg, vilket i sin tur innebär att tiden sniglar sig fram. Och att man får gå tidigare på måndagen.
Igår slutade jag halv elva på förmiddagen och drog direkt ut i backen med brädan. Jag vet inte varför, men jag var sjukt sugen på att åka snowboard. Kan bero på att jag börjar återfinna tekniken, och vågar köra lite fortare. Igår klarade jag blåa backen ner till Marmotten utan att trilla. Visserligen fegade jag lite, men ändå.

Sen på kvällen blev det riktig tjejförfest i Verdets 1. Rosévin, nittiotalsradioplågor och allmän allsång. Därefter Dansken, Dicks och Graalen innan jag ramlade i säng vid halv fyra. Mycket trevligt.
Idag har det varit kallt, periodvis snöat och blåst halv storm så jag dissade backen. Mina knän ville vila lite, och jag kände för att se om Gossip Girl. Hoppas att det har mojnat tills imorgon, för mer än en dags slappande leder bara till rastlös Hedda.
Alternativt städmanisk Hedda, men det blir det inte.
Det är så inte min tur.

Förresten, hemresan är fixad och klar, den 26 april vid nio på kvällen beräknas jag vara i Falkenberg igen. Så vet ni.

Puss / H