Godmorgon världen!

Får inleda i sann Jimmy Jansson-anda idag, för mitt humör är allt annat är schlagerglittrigt.

Ja, jag har åkt skidor, ja det var nysnö, ja det var kul.
Men sen då?

Det blåste upp och det verkade som om halva Frankrikes befolkning var i La Daille, så jag åkte hem. Det snöar fortfarande, och det kan det gott fortsätta med i några dagar till om jag får bestämma. Tyvärr envisas varenda vädersajt med att förutsäga solsken imorgon.
Jaha, och? Det gör väl ingenting? Du jobbar väl inte förrän på söndag?

Om det nu vore så väl.
Saken är den att Hampus hux flux har blivit tvungen att åka hem för att styra upp en massa saker, typ lägenhet och jobb och sånt, så jag ska jobba shitloads de kommande två veckorna.
(Ja, jag får kalla fyra dagar i veckan för shitloads, för jag är inte här för att jobba.)
Inte så mycket att göra åt saken, det var dealen för att vi skulle få dela på jobbet, om en drar täcker den andra upp, men det är verkligen det sista jag behöver just nu.

Jag mår som en jävla berg-och-dalbana, av en massa olika orsaker, och jag vill inte jobba mer än jag gör. Mina femton timmar i veckan är alldeles tillräckligt dötrista, tack. Cissi, jag vet att du kommer ifrågasätta min mentala hälsa om du läser dethär, men hellre Laxbutiken än Ski Republic, som det känns nu. Jag orkar inte med fler dryga franska familjefäder som blänger när man ställer in bindningarna åt deras barn, eller hispiga mammor som inte kan agera kommunikationslänk mellan mig och deras ungar, som i sin tur är för blyga för att svara när man frågar dem saker. (Jag är inte arg på ungarna.. bara parenteserna.) Orkar. Inte. Med.
Plus att min chef är inne i en period av extrem lättstresslighet. Han får mig att framstå som tålmodig och svårstressad, och det är faktiskt en bedrift.

Vad händer ikväll då?
Det är nått bigair-jippo i botten av La Face, och ”alla” ska dit och kolla. Jag kommer säkert masa mig dit jag med, stå och frysa en stund för den goda sakens skull, och efter det ska jag försöka ta mig i den sociala kragen och gå ut. En liten sväng. Kanske.

Luften har gått ur mig. Helt och hållet.

Blä på det.
Vadfan liksom, läget just nu är inte ett dugg värre än stora delar av förra säsongen. Men det kan ju vara just det. Räkmacka vs Uppförsbacke. När uppförsbacken väl kommer är den riktigt riktigt pestig.

Höres. /H