Igår lärde jag mig tre nya ölspel.
Drack tre öl hos Lund.

Gick till Moris och blev tämligen krossad mot kravallstaketet när Doctor Bruce spelade ungefär femtioelva rockklassiker på rad för att sedan avsluta med Somebody Told Me. Dansken, sjukt mycket folk, New York New York, och med tanke på snöfallet kanske inte världens smartaste genväg bort till Le Graal.
Tanken var ju att jag skulle gå hem tidigt, men det var lite för kul för det. Jag somnade väl strax innan fyra, efter att ha blivit väckt av allas vår F. Wilkinson som i vanlig ordning glömt sin nyckel. Det intressanta är att någon gång under natten gick han upp och bytte säng, från min till Adams, så han var galet desorienterad imorse när han vaknade. Värre än vanligt, vill säga.

Idag har jag åkt Fornet, blivit förbannad på diverse olika träd och mig själv, åkt La Daille som var lite för uppkört, gett upp, gått hem, börjat kolla på Johan Glans (igen) fast både jag och Maja somnade, och ikväll har vildhjärnorna på Lion Alpin styrt upp en pubrunda som Lars tydligen har anmält mig till.
Spännande.

Förhoppningsvis blir det lite sonnenshine imorgon, och just nu snöar det satan, men blåser inte alls så mycket längre, så snön kanske faktiskt lägger sig lite mer överallt istället för i högar. Det vore trevligt.

Tänker hursomhelst lägga in en beställning på solsken tills nästa vecka när pappa kommer hit.
Pizza i Brevieres har ju blivit något av en tradition.