Sitter på Warm Up, ett tappert försök att slå ihjäl ännu en dag av flatljus.
Afterskisnubbarna som spelar kunde ha snott sin repertoar rakt av mina ensemblelåtar från tvåan och trean. Inte mig emot, de gör riktigt schyssta covers.

Idag åkte jag skidor för första gången sedan i lördags, vilket med mina mått mätt är en mindre evighet sedan. Dock blev det bara en snabb vända upp på Solaise, det var verkligen mindre än noll sikt, jag blev sjösjuk eller vad man nu ska kalla det för det fanns ingen märkbar höjdskillnad någonstans.

Har läst ut PS I Love You, läst Cissis gamla Elletidningar framlänges och baklänges, druckit mer tandkrämste, ätit minipastaskruvar med ketchup och spelat Super Mario på Gameboy.
Ikväll blir det nog tacos med Hampe och Lars, och sedan får man se.
Det har liksom ramlat ner någon dryg decimeter snö, vet inte om det kan kallas puder direkt, men imorgon blir det Fornet (wish you were here…). Tidigt.
Så, Heddas vita vecka fortsätter.
Jag är verkligen inte sugen på att festa. Just nu hade jag kunnat ge vadsomhelst för en gitarr, några stearinljus och tid för mig själv. Lite konstigt kanske, för det har aldrig varit så tomt i våran lilla lya som nu.

Jaja, håll några tummar för att det klarnar upp imorgon, okej, så kanske det blir fler fina skidbilder ..and maybe even one day a tambourine som Heath Ledger säger i 10 Orsaker.