Så.

Nu är jag officiellt ledig mellan 7 och 12 juli. Min vana trogen är jag någon annanstans på mammas födelsedag, men hon brukar vara förstående.

Och ja, jag är lite dum i huvudet, sitter inne (nåja, halvute) med datorn när solen skenar.
Orsak: Helt slut i kroppen efter tre åk på Solaise. Mest knäna, vilket kanske inte är så konstigt, de är fortfarande lite överansträngda sedan galenveckorna i januari och februari, men det känns som om jag håller på att bli sjuk. Jag är så himla trött jämt, två kvällar i rad har jag slocknat som en liten hög innan elva på kvällen, och igår ägnade jag ändå 90% av tiden ute åt att bränna armarna i Le-Lac.

Man kan väl säga att jag och Elisabeth körde en icke-alkoholrelaterad version av ”ge mig fem”.
-Ska vi gå nu?
-Fem minuter till

Så höll vi på i nästan tre timmar.
Därav årets värsta bonnabränna so far.

Och om en timme ska jag jobba. Stenhård förnekelse på det.
Hoppas verkligen att Jean har snackat med de på Iseran så att Thomas kan hoppa in åt mig, annars jävlar. Jag tänker inte jobba fyra av sju dagar när pappa är här, det blir det inte.

Nåja, ut i solen nu.