Igår: Halsont och Pokemonmania (ska inte tråka ut er med detaljer).

Idag: Slaskåkning, isåkning, pastaätande samt officiell invigning av Taket. Kan meddela att det är väldigt nice, väldigt varmt och en helt okej kompensation för det rådande oläget i backarna. Bettan har lyckats bränna ansiktet, jag har klarat mig, och förhoppningsvis är det soligt imorgon med.
Plus att Anja nästan fick fallande snö från taket ovanför på sig. Två gånger.
Klockrent, men lite skrämmande.

Ikväll blir det nog Dr Bruce på Moris, och veckans besök på Graalen. Graalen är stendött förutom på måndagarna numera.

Annars då.. ingen mer offpist för mig vad det verkar, det går laviner i parti och minut här nu, solsidan av Manchetdalen är en enda lervälling, och snön försvinner i samma takt som jag käkar Milka, det vill säga väldigt fort.
Man vet aldrig, det kan komma något sista ordentligt dump, men som väderleksrapporten ser ut just nu är det alldeles för varmt för att ens bli snö.

Jaja, jag får låna Lundarnas skateboard om jag blir rastlös.
Stay cool (eller i mitt fall lätt överhettad) /H