Förresten, igår drack jag säsongens första Long Island Ice Tea. På Saloon av alla ställen. Jag blev bara lite nostalgisk. Bara lite. Dessutom lyckades vi få tre-för-en av nån sliskig kvasimojito.
Mycket pekar på att det var kvasimojitons inflytande som fick oss att dra vidare till Banananas innan Dicks, och densamma som låg bakom hopskramlandet av mynt till en shotkanna.
Ja jävlar.

Dicks var för övrigt tämligen dött tills DJ:n (efter en del tjat) fick tummen ur och spelade ”We Built This City On Rock n’ Roll”, även känd som de senaste veckornas pepplåt nummer ett.
Sedan vart det bara galet. Karro hittade en femtioeurosedel på golvet, och eftersom hon åkte hem imorse skulle den göras av med. Jag är ändå rätt glad att jag stod emot gratisdrinkarna, för jag var pigg imorse, bortsett från att jag somnade klockan fyra, och det vet jag några andra som inte var.