I fredags stängde så Teas Dickparty. Det är visserligen en klyscha, men alla var där. Åtminstone alla jag känner. Natten till ära spelade dom dessutom sensationellt usel musik, men jag höll mig ändå kvar tills the ugly lights came on, och längre ändå eftersom ett tillstånd av förvirring i garderoben gav Anja en tegelröd kofta istället för hennes jacka. Intressant.
Därefter drog vi till Foret och åt frukost, deras frukost öppnar snortidigt på lördagar eftersom flygtransferbussarna börjar gå vid kvart i sex-draget. Mackor, mackor och en stor portion gröt. Halv sex traskade jag hemåt för en dryg timmes sömn, strax innan sju väcktes jag igen av Starfish, som befann sig på busshållplatsen.

Nytt personligt rekord Sängen-Busshållplatsen: Drygt två minuter, och då hann jag med att dra på mig jeans och luvtröja. Inte illa pinkat för en övertrött tokstolle som jag.

Helt vrickat, ungefär fem minuter efter att Cissi kommit hit igen kändes det som om hon aldrig åkt härifrån. Det är väl så det ska vara.