Idag har jag åkt Grand Pre ungefär femtioelva gånger, vilket är en bedrift med tanke på hur långsam liften är. Anledning: Backen är platt, och därmed bra att nöta 180 i. Och det går, ganska bra faktiskt, även om jag inte kan göra det på hopp än. Jag kommer iallafall runt.

Dock avslutade jag dagen med att ramla på precis samma ställe på högeraxeln som sist, så den gör ganska ont just nu. [Insert valfri mängd sympati here]
Jaja, på’t imorgon igen. Har dock en känsla av att träningsvärken i magmusklerna kommer vara av det värre slaget, men det kan jag gott ha för igår gjorde jag ingenting alls på hela dagen, nästan.
Gick till La Daille och tillbaka, och sedan låg jag och Bettan på taket i drygt fyra timmar och käkade chips och lyssnade på musik, och på kvällen blev det filmkväll med Ben & Jerry’s Phish Food. Eurotrip och Johan Glans, jag har en känsla av att det var ett bättre val än Notebook. Notebook är bra, men ack så sorglig.

Ikväll: Pokemon eller One Tree Hill och seriös dejt med kudden.

Dagens Låt: Maps – To The Sky