Jag hade fjorton mail i min inkorg igårkväll när jag kom hem. Egentligen borde jag väl ha stupat i säng direkt istället för att kolla mejlen, men icke.
Elva gick direkt till skräppost, två var inte skräp och ett var definitivt inte skräp.
Det var en mejlkopia av Kontraktet.
Kontraktet på en lägenhet i Chantemerle, komplett med brödrost, vattenkokare och millons of cushions. (Ja, ägaren är britt.)

Så nu är depositionen ivägskickad, och det är dags att tampas med nästa problem. Hur fan tar man sig till Serre Chevalier?
Mest av allt önskar jag att jag hade haft en bil. Det hade varit så nice att kunna roadtrippa runt lite, Alpe d’Huez, Les 2 Alpes, Sestriere, Montgenevre och La Grave (om jag törs) ligger ju nära. Men nej, jag har ingen bil, och det har ingen annan heller så idag har jag flygplatssurfat.

Närmaste flygplatsen är tydligen Turin, men dit finns inga direktflyg från varken Kastrup eller Landvetter vad jag vet, och det gör det inte till Grenoble heller. Så, Milano eller Lyon? Jodå.. och det ska tydligen gå bussar från Lyon till Serre. Tyvärr är Milanos hemsida enbart på italienska och bussarna från Lyon börjar inte köra förrän mitten av december. Blä!
Kan bli meckigt det här.. känns som om flyg till Lyon och därefter tåg till Briancon är vettigast.. om det finns och funkar och ja..

Meckigt var ordet, men skitsamma.
Det ordnar sig.
Nu har jag i alla fall tak över huvudet.

Kolla film från lägenheten: