Hej och hå!

Igår kom äntligen mitt paket från Sport-Conrad. Tydligen hade sonden (pinnen som man använder för att hitta mer exakt vart man ska gräva efter lavinoffer, för er som inte är jätteinsatta) vart restnoterad, därav dröjsmålet, men nu är prylarna äntligen här.

Nästa steg blir att lära sig använda dom, tänkte övertala Sebbe att vi ska ha en transceivertränings-skidfilmskollar-Ben&Jerrys-ätardag någon dag i det närmaste så jag får ett humm om hur sändaren funkar. Egentligen borde jag väl kolla upp det där med lavinkurser också, men det är inte lätt att pussla in sånt i mitt röriga jobbschema. Jag tror alltid att jag vet ungefär hur jag ska jobba, men det brukar sluta med att det är nästan tvärtom. Håhå jaja.

Måste förresten tillägga att jag verkligen gillar att det är teleskopskaft på spaden. Lite mindre risk att jag kommer knäcka ryggen när jag gräver kickers i vinter. Det är ju vad jag hoppas att spaden ska användas till. Hoppas hoppas hoppas.
Usch, få saker skrämmer mig så mycket som laviner och lavinrisk. Jag får helt enkelt vara en försiktig general.


Idag är det förresten 42 dagar tills liftarna i Serre öppnar, eller kanske 43. Jag blir alltid osäker på hur man räknar på såntdär.