Klockan närmar sig halv ett-draget och hade jag inte varit en idiot hade jag sovit nu.
Men, nej.

Först var det Grey’s Anatomy.
Sedan tillbringande jag en stund med att sms:a med Erika och höja roadtrip-peppen ytterligare några snäpp. Det känns som om den här vintern har potential till att bli en riktigt grym en. Jag ska inleda alla dagar från och med nu till och med avfärd med att dansa snödans. Eller inte, men kul lär det bli!
Dessutom var jag tvungen (nåja) att kolla in nya PoorBoyz-rullen, Everyday Is A Saturday. För att köra en snabb sammanfattning; den var bra (är bra). Sjukt bra åkning, det enda som gör mig lite less är att det är väldigt mycket hiphop i soundtracket. Att jag dessutom föredrar lite mer big mountain istället för jibb kan jag inte lasta PBP för, det är inte deras nisch. Pepphöjare anyways.

Nu ser jag fram emot In Deep, Contrast och Re:Session. Hur ska MSP kunna toppa Claim? Jag är nyfiken. Väldigt nyfiken. Och, inte att förglömma de svenska filmerna från Secondhands, Free Radicals och Generation Flinga.
Jag kommer hålla mig sysselsatt till avfärd, det hör jag ju.

Nu: godnatt.
Imorgon: make moneymoneymoney..