Måndag.
Vädret visar sig fortfarande från sin allra bästa sida. Inte.

Dagens konstaterande blir väl

jag är ett jäkla pucko som inte la på extra valla på mina pist/parklagg innan jag åkte hem från Val d’Isere

Hej torra belag.
Tack gode gud att Nancysarna inte ser lika risiga ut.
Kan ju passa på att fråga, är det någon som ska ner till Serre Chevalier i vinter som äger ett vallajärn och sånnadär skrapor och borste? (Nej, jag vet inte vad det heter på riktigt, om det ens heter något på riktigt)
Det är ju inte säkert att jag kommer hyra ut skidor den här vintern också, och det är hittills enda sättet jag fått gratis skidservice på.

Om någon har vallapryttlar som man skulle kunna få låna, hojta!
Jag bjuder på öl 😉

Annars då? Jag var på allas vårt favoritställe (inte!) GeKås (Ullared för er utomsocknes) idag och letade efter en ny bag, eftersom dragkedjan på min gamla har gett upp, men de hade bara pygmestorlekar.
Jag behöver skibumstorlek, det vill säga jättestor.
Nåväl, det finns fler gamla bagar här, någonstans. Bara det att den jag hade var så stor och bra.
Hittade i alla fall en ljusslinga, ett grenuttag, AAA-batterier till transcievern för det är lika bara att ha ett gäng, hörlurar till iPoden, hårspray, en ny dagbok och en Sverigeflagga storlek badhandduk (nästan).

Och tre paket tuggummi.

Nu: Mat. Anything will do. Jag blir aldrig bara lite hungrig, jag är antingen mätt, ingenting eller vrålhungrig. Just nu det senare. Jobbigt.

På återseende./H