God förmiddag.
Eller morgon. Hur man nu ser det.

Här i Falkenberg skiner solen, vilket egentligen inte medför så mycket mer än att mitt rum framstår som ett värre damm-inferno än vanligt. Verkar som om det är sonnenshine även i Serre, om man ska tro webbkamerorna, och även som om det har fallit lite lite snö där under natten. Pyttelite.
Men, det verkar som om det är mer snö på gång. En av mina mer eller mindre begripliga morgonrutiner är att kolla Snowforecast, och framåt helgen kommer det nog börja snöa lite mer. (I Serre alltså, bäst att vara övertydlig, det är trots allt internet det här.)

Hålla tummarna, check.

Här hemma är planen för dagen att få det där attans baconsprutan. De sa vecka 48, så klockan ett är det jag som beger mig till vårdcentralen och envisas. Fast det tar emot, det går emot mitt naturliga beteende att ta sprutor frivilligt. Herregud, sist jag vaccinerade mig var Polio i sexan. Bara för att jag aldrig åker till Asien och sådär. Men men.. jag vill inte få Svinis i Frankrike, mitt enda samröre med den franska sjukvården hittills var inte så jäkla givande; betala fyrtio euro för Tamiflukapslar som

  1. inte gick att svälja.
  2. fick mig att må ännu sämre.

Ovärt.
Så, motvillig eller ej, jag ska vaccinera mig.
Förhoppningsvis däckar jag inte i feber sedan.