Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Turbofartsplanering..!

Pust.

Det har varit några hektiska timmar.

Trasig bil är lika med reservplan är lika med flygbiljetter. Är lika med ringa folk och kolla och styra och hoppsan det fanns bara fyra biljetter kvar då, jo men vi är ju fyra. Ska vi ta dom? Ja det gör vi, vänta ska bara ringa och kolla först.. Jo det ska vi.

Min hjärna är lite slut. Men flygbiljetter Kastrup-Milano-Malpensa den 10 december klockan 08:20 är bokade, utskrivna och inramade på väggen. (Inte riktigt, men nästan.) Nästa utmaning blir väl att ta sig an Trenitalias hemsida, men jag överväger att spara det till morgondagen.

Har provpackat en första gång också. SAS hade någon muppig tabell över specialbagage på sin hemsida, där jag lyckades utläsa att mitt monster till skidbag hörde till kategori 2 (max 30 kg/ 2 meter) så jag testade hur mycket monstret skulle väga med alla skidgrejor minus hjälm och lavinprylar nerpackade. Två par skidor, en snowboard utan bindningar, ett par pjäxor samt alla skidkläder senare vägde den in på 29,9 kilo.

Pheew.

Jag är verkligen jättetrött nu, och jättespeedad på samma gång. Har dessutom trotsat min telefonfobi och pratat i telefon med två nya människor inom loppet av en kvart. Men allt känns bra, och ännu bättre är att jag inte behöver byta och stöka till mina sista jobbtider, och att jag hinner besöka dear Jazz-Ture innan jag åker.

Och det, det är fint.

En svart balk på det?