Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Chick Flick

Satt och packade ner dvd-filmer i ett fodral innan ikväll. Statistiken talar sitt tydliga språk.

 • Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop
 • Tjenare Kungen
 • Bring It On
 • Wall-E
 • Åter Till Cold Mountain
 • Shakespeare In Love
 • Stolthet Och Fördom
 • She’s All That
 • Wimbledon
 • Just Like Heaven
 • Mean Girls
 • The Holiday
 • Blue Crush
 • Love Actually
 • Anna Pihl Säsong 1
 • Grey’s Anatomy Säsong 1-5 (iaf 1-3)
 • OC Säsong 1

Och det är bara filmer och serier i fysisk form. Om jag inte minns fel ligger det 1½ säsong Gossip Girl, fem säsonger One Tree Hill, tre säsonger Felicity och en massa filmer på min gamla externa hårddisk också.
Jag kanske verkar vara en pojkflicka ibland, men när det gäller film är jag nästan stereotypt tjejig. Det är nästan så jag ser fram emot någon sån där riktigt blåsig dag när allting stänger och man kan ligga och kolla film och dricka varm choklad hela dagen, invirad i så många täcken och filtar att man knappt syns.
Mys. Åh.