Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

I väntan på dump..

Hopp!

Sitter återigen på balkongen här i Serre och huttrar, egentligen tänkte jag gå bort till Extreme Bar senare och snylta på deras internet, men killarna har carbonaracravings, och vi måste ta tag i Projekt Julgran och Projekt Sno Paket, så jag får göra det imorgon eller så.

Här är brutalt kallt, och strålande solsken, en väldigt irriterande kombination. Visserligen är det bra att det inte är puder första veckan för då hade jag garanterat skadat mig, men hur fina de tre backarna i Monetier än är så börjar det klia i benen nu. Om de fortfarande inte har öppnat Chantemerle och Villenueve imorgon snackade jag och Alex om att gå uppför transporten till Cucumelle och åka ner mot Villenueve. De har börjat pista, det ser man från skidbussen. Skidåkningen går i alla fall bättre för varje dag, även om jag svär över kalla tår och trötta ben orkar jag mer, och kantar bättre. Måste ju ha något att obsessa på tills lärkskogen blir mindre stenig. Satans pepp på det..!

Apropå Projekt Paket, franska posten har strulat till det. I förrgår fick jag någon sorts avi, och igår traskade jag och Alex ner till St Chaffrey för att se vad den innebar. Tydligen är mitt paket i Grenoble, och för att få hit det måste jag ringa Chronopost och säga att jag vill att de ska skicka hit det. Jag fattar ingenting, särskilt inte som det stod St Chaffrey på det redan från början.
Jäkla postmuppar. Fransmän kan aldrig göra något ordentligt.

Och jag kanske har ett jobb på gång också. Var uppe på Maison Du Bez igår och snackade med Tina, och de behövde fortfarande en servitris, så jag ska provjobba på söndag. Visserligen blir det mycket jobb om jag får det, men det känns ändå rätt bra, jag pallar inte komma hem och vara luspank en säsong till. Och det är bara kvällstid och typ inte senare än elva.
De andra konstaterade att det var orättvist att jag knappt behövde anstränga mig, men det lär jag få göra, för jag måste jobba på min franska (eller bristen därpå).

På det hela taget är allting bra, trots snöbrist och ständigt på gränsen till förfrusna tår. Vi är ett toppengäng härnere, även om Erika börjar påvisa vissa Sebbe-syndrom (lek med mig, jag är rastlös!!) och mina havregryn är långt långt borta. Igår trängdes vi sju personer i våra två små soffor och kollade på Love Actually, idag ska vi plocka gran och dricka öl. Fast granplockandet tror jag inte på förrän jag ser det.

Veckans mest lyssnade: Tove Östman Styrke – Hot n’ Cold
Antal ätna Milka: 2
Antal ätna rör Pringles: ½

Ps. Sebbe, Max har adopterat din keps.