Oh, nu har jag varit duktig.

  • Banken (mitt kort går ut i april.. inte jättebra) check
  • Apoteket (Resorb, man vet aldrig när man behöver Resorb.) check
  • Posten (vad kostar det att skicka ner havregryn och Oboypulver till Frankrike?) check
  • Maila/ring SAS om specialbagage check
  • Gå och hämta min cykel som blev kvar på bus(s)stationen igår check
  • Skriva en mer ordentlig packlista.. börja fundera på exakt vilka kläder som ska med. check

Såå. Förhoppningsvis hinner mitt nya bankkort komma innan jag åker. Bankmänniskorna sa att det tar upp till en vecka, och då borde det väl vara här nästa måndag, eller senast tisdag. Nåja, kommer det senare får mamma skicka ner det på posten. Förutsatt att det inte kommer till ICA och man måste legga för att kunna hämta ut det.
Åh, krångel.

Resorb är inköpt, både apelsin och hallonsmak. Apelsin vet jag är (typ) drickbart och jag brukar gilla saker som smakar hallon.
Cykeln vart inte stulen, och bäst av allt: Posten har fortfarande sina blåa kartonger. Wehey! Jag kan skicka upp till 20 kilo nästan vad som helst (inte hårspray, det upptäckte jag förra året) för knappt 400 spänn.
Nu kommer säkert någon börja sucka och himla med ögonen och säga saker som ”men såå viktigt är det väl inte med julgodis och pocketböcker”, men det är det. För mig. Och Marabouchoklad, och Oboypulver, och ja. Sånt.
Dessutom är det jättemysigt att få paket, även om jag skickar till mig själv. Därför tänker jag ge mig ut i kylan och mörkret, gå till Willys och storhandla saker med mycket kalorier.

Om jag orkar och känner mig väldigt väldigt snäll blir det även en tur bort till ICA. Tydligen är ICAs kaviar (den vanliga, inte den med dill) den bästa sortens kaviar. Hmm. Jag ska inte uttala mig om kaviar överhuvudtaget, jag får lita på killarna därnere.