Jag var ju på IKEA igår.

Idag åt vi köttbullar till kvällsmat.
Köttbullar, potatismos, gräddsås och lingon.

(Jag gillar verkligen att det står SYLT LINGON på IKEAs lingonsyltburkar. Först specificerar vi vad det är och sedan går vi in på detaljerna. Väldigt systematiskt och svenskt.)

Jag blev så mätt att jag var tvungen att ligga och vila i soffan en lång stund efteråt.
Nu sitter jag och Anton på Extreme (internetet lyser fortfarande med sin frånvaro..), de andra är i Villenueve och spelar RappaKalja, och sedan ska jag gräva ner mig med en film och ett rör Pringles.

Det är skönt med lite egen tid ibland, jag är verkligen social 24/7, jämfört med hemma när jag är social på jobbet och inte säger så mycket resten av tiden. Kanske ska gå ner i källaren och gräva fram en ny bok också.

Förresten, angående mitt paket som är försvunnet. Gustav som pratar bra franska läste mitt brev från Chronopost idag och kom fram till att det är något i det som är förbjudet att skicka. Antar att franska posten eller tullen eller nåt fått för sig att havregrynen och obojen är knark. Han ska hjälpa mig att ringa dem på måndag och se om de kan skicka hit det eller om jag inte får det alls. Just nu är det i Grenoble.
Det kanske blir en jul utan julgodis..
Jaja, jag har överlevt värre (läs: influensan förrförra året).
Och vi har köttbullar.

Och imorgon ska jag åka skidor utan att få ont i fötterna. Och det ska nog snöa mera.
Hedda likes this.