Bytardag är lika med lördag, eller? Mjo. Så kan tyckas.

Eller så är bytardag lika med måndag då Jakob byter sin bräda mot Mattes skidor och båda grabbarna – trots ovana – med bravur klarar av en tämligen isig och överbefolkad backe ner mot Aravet. Även Erik och Gustaf genomförde samma bedrift.

Jag då?

Jag hejade på.

Annars händer här inte mycket, i väntan på snö åks det park (Simon) och bitvis bra pist. Anton mår bättre och är på routerjakt nere i Briancon tillsammans med Raspet. Innan jag vet ordet av bor jag väl med tre CS-spelande, colaberoende datanördar och två workaholics. Nejdå, så illa blir det nog inte. Hoppas jag.

Dagens rätt: Något med pasta.. troligtvis carbonara. (Intern hälsning till Jazz-Ture: – blek, fet och rinnig!)

Dagens pilkastningsrapport: 13 cm på fredag kväll. Tummar hålles. Jo.

Ärtor/HB