Åh vad jag hoppas att snowforecast ägnar sig åt pilkastning nu!
Var är våran snö? Vaaaar?
Kanske inte ska klaga på tajmingen dock.. jag är förkyld och hängig, Anton är halvt däckad med ont i öronen och Simon säjer att han också “är sjuk på något vis” även om jag misstänker att man måste vara uppvuxen norr om Härnösand för att förstå vad han menar med det. Lugna dagar i Chante med andra ord. Igår glodde jag på film hela dagen (varför gråter jag alltid av Pearl Harbor fast jag vet hur den slutar?) och idag har vi kört en riktig hardcore-mysdag med Fredrik och Gurra.
Bummarmys 6 portioner

  • Stek 40 pannkakor
  • Ät upp dessa med Nutella, socker och jordgubbssylt (valfri blandning)
  • Möblera om vardagsrummet
  • Köp godis, poppa popcorn
  • Dra igen alla gardiner
  • Vrid upp volymen rejält och kolla på Transformers 2
  • När filmen är slut, öppna balkongdörren, dammsuga, diska och avsluta med kortspel, alternativt Rubiks Kub eller powernap

Good shit.
Ikväll blir det Harry Potter 6 som jag inte har sett än, och imorgon hoppas jag att jag vaknar utan ont i halsen och med en pigg och skuttig kropp i allmänhet. Skidabstinensen börjar göra sig gällande. Pratade om det med Erika innan, om att blogga mer om skidåkningen, men när man inte åker kan man inte blogga om det.. det är liksom grejen med säsong, att man inte behöver få jätteklumpen i magen för att man inte kan/vill/orkar åka någon dag. Och förkylning + flatljus är lika med film.
Bör tillägga att Erika å andra sidan körde heldag med grym piståkning i Monetier. (Ja, pudret lyser med sin frånvaro..) Och att jag blev avundsjuk när hon kom hem och var sådär glad som man blir när man har åkt en hel dag. Fast det sa jag inte, förstås. Jag bara nördade på om Transformers.
Förresten, Videoblogg två med klippen från kickerdagen kommer upp så fort Vimeo/Youtube slutar hata oss. Jag är imponerad av Simons norrländska lugn.. jag hade börjat skicka hatmejl vid det här laget. Fan vet om inte trean hinner bli klar innan tvåan är uppe. Longboardåkning och fiskpinnestekande. Mycket spännande.
Det var nog allt för ikväll. Och ja just det, veckans mest sönderspelade på Heddas iPod är faktiskt två.
Waking Up In Vegas med Katy Perry och New Divide med Linkin Park. Om någon (inte) undrade. Puss!