Hjälp vad jag är trött. Idag har jag gjort lite allt möjligt, mest pressat pist men även hunnit med några rundor i parken (pyttesmå hoppen, jag kände inte för att ramla med systemkameran i ryggsäcken..) och sedan Eychauda på eftermiddagen med Max och Oskar. Jag fotade när de hoppade en driva, men det blev inte så himla bra. Halvdant ljus och fel objektiv. Jag skulle ha tagit teleobjektivet men det tänkte jag inte på imorse.

Och solen har skenat hela dagen. Vad mycket det gör för humöret. Och orken. Och kalla fötter. Med solen i ansiktet gör det som inte så mycket att allting nedanför vristerna är bortdomnat av köld. Hedda likes this.

Om inte snowforecast har ändrat sig kommer det vara likadant imorgon. Då är frågan pist/park eller hajk. Det mesta som man når från liftarna är uppkört nu, jag har inte varit i Briancon, men jag bara gissar att där ser ut ungefär som ovanför Chante och Villenueve. Jag borde ta tillfället i akt och hänga lite i parken, som det så fint kallas. Där var totalt öde idag och lär väl vara det hela veckan. Är det någon gång jag ska komma över min parkskräck så är det väl nu. Men samtidigt, finns det rolig offpist inom hyfsat promenadavstånd så är det himlarns fint alltså. Om jag är piggare i benen än vad jag är nu vill säga.
Jag har en jäkla muskel på utsidan av höger vad som jag inte kommer på hur jag ska stretcha, och jag får ont i den mest hela tiden. Det går inte över. Jag tror att det kommer sig av att mina pjäxor blir lite för stora framåt eftermiddagarna, och då hamnar foten och smalbenet i en konstig vinkel ibland så jag får kramp, men jag är inte helt säker. När jag tänker efter så är jag inte ens säker på att det är en muskel.
Jag och anatomi alltså.. suck.

Kan även meddela att gogglebrännan är på god väg, ge mig några dagar till så kommer jag se riktigt smutsig ut, haha!


Tlött ErikaLunch vid Aravet

Ingen som vet varför Simon hotar Erika med kniv..?