Hmm, ja. Det finns en del bilder, lite film och annat från de senaste dagarna också. Dock inte än.. jag måste förminska bilder, och sådär. Men det kommer. Ska höra med de andra om någon är sugen på att blogga lite, jag har ju mest hängt med Ida och Fredrik så det finns fler åkhistorier än mina att slänga upp.

Det är bara så svårt, för det är så bra åkning hela tiden att jag inte vet när jag ska hinna vila. Att ta en vilodag när det är soligt är uteslutet när snön är så bra som den är nu, men det är ju hur bra som helst även när det snöar. Här finns så mycket skog. Flatljuset blir som inget problem.

I Valdi var det Fornet, och La Daille, och sen var det inte så mycket mer, Mattisskogen kanske, men den hör ju till Fornet. Nu har jag åkt skog två dagar i sträck och ändå inte vart i närheten av vare sig Tabuc eller Aiguiletteskogarna än. Det är helt sinnsykt. Vi snackar i-landsproblem. Big time.

Jag kommer köra tills jag (läs: mina ben) kollapsar.

Och om snowforecast inte har ägnat sig åt pilkastning utan riktig meteorologi så kommer det bara fortsätta. Snö ikväll, lite imorgon, sol måndag-tisdag och sedan snö igen. Efter de första snöfattiga veckorna börjar jag inse hur fantastiskt Serre verkligen är. Särskilt en vecka som denna, men minimalt med turister. Men fan vet när jag ska vila. Skitsamma.

Och snälla låt det bli lite sonnenshine imorgon så jag kan ta med systemkameran ut. Lilla kameran är som att skriva med vänster hand – det blir inte så bra..