*sjunger*

Idag är det officiell vilodag i La Claire Fontaine-huset. Nästan. Alex har varit ute och åkt en sväng nu på eftermiddagen men annars allmänt chill. Jag känner mig ganska förslappad, jag vilade igår med. Visserligen började jag gårdagen med feber och idag-dagen med halsont, men ändå. Innan dess hade jag åkt tio dagar i sträck. Nåja. Det är säkert nyttigt. Fick ju frisk luft i vart fall, när det är soligt är det väldigt mysigt på våran balkong om man lindar in sig i filtar. Idag är det inte soligt. Idag är det halvdant.

Idag:

  • har Anton spelat Age of Empires II i fem timmar
  • har jag gått till posten och hämtat ett par vantar och två Dubbel-Daim, tack mamma! :)
  • har Max, Anton, Simon och Erik spelat kort
  • har Erika sovit, vaknat, gått och lagt sig i soffan istället och somnat om
  • har Max vunnit en osannolik hand i Chicago
  • har jag löst Rubiks Kub fem gånger
  • ska Simon rita klart en gruppbild i Paint så jag kan lägga upp den här
  • ska vi äta hamburgare till kvällsmat
  • ska jag posta ett gäng vykort

Vad kan man uttyda ur ovanstående dravel? Tja, imorgon är det dags för mig att ta mig i kragen och göra någonting vettigt. Om jag mår bättre vill säga. Nu: ett stort glas C-vitamin med hallonsmak.