God middag.

Ganska i alla fall. Spagetti, ketchup och knacks får ses som helt okej. Det är en ganska stadig lunch för att vara jag, det brukar mest bli baconmackor i backen. Dock inte idag. Trött, småförkyld och flatljus är en peppminskande kombination av rang, därav lunch hemma.

Måste ändå säga att jag har varit ganska aktiv för att ha vilodag ändå, efter lunch smet jag upp på Plan 2 (gayloftet) för att umgås med gitarren, men efter typ en halv låt kom Erika upp och tyckte att jag behövde göra situps. Det har hon väl i och för sig rätt i, jag får tokryck var och varannan dag för att jag är så otränad. Vi har gjort en deal, ett miniträningspass som ska göras varje dag oavsett om eller hur mycket skidor man har åkt.

  • minst 30 situps
  • minst 15 armhävningar
  • sitta i 90 grader i en minut (öka på med fem sekunder varje dag)
  • 15 rygglyft
  • stretcha

Skulle jag drabbas av ambitioner har Max säkert några maniska benträningsövningar på lager som jag kan lägga till. Får se om det funkar, planen är att jag ska vara både vig och vältränad när jag kommer hem men det vet man ju aldrig. Ironiskt nog är det armhävningarna som är minst jobbiga. Minst nödvändiga också kanske. Eller tja, det är väl bra när man gräver kickers.

Slö åkdag idag med andra ord, jag, Erika och Kattis åkte typ tre åk, sedan frös jag åk drog hem. Men blåbärsbacken från Prorel är najs. Nästan jämt.

Imorgon ska det snöa hela dagen och ikväll är det allmänt röj på Farmen vilket känns som en knepig kombination. Får nog bli tidig fest helt enkelt, och tidigt hem. Kom att tänka på det innan när jag kollade igenom bilder från förra säsongen, hur lite jag festar nu jämfört med då. Typ en dag i veckan mot tre-fyra. Hjälp! Jag har blivit tråkig och seriös!

Det är nog lika bra det. Finns inget värre än bakfylla när det har dumpat. Been there, done that, never again. Eller ja, det ska försöka undvikas. Nu: pannkakor. Det är så bra att ha rumskompisar som gillar att laga mat, och jag har egentligen inget emot att diska.

PS. Ikväll blir det nog kycklinggryta. Fancyfood! Pasta-ketchup är so last year!