Bon soir, bloggen!

Mycket trött kväll för övrigt. Efter en vecka av pappabesök, vilket inkluderar en massa tärningsspel samt att ha blivit gruvligt bortskämd (oxfilén på fredag kväll, say no more) drabbades Serre lägligt nog av ett ordentligt dump. Som Simon redan påtalat hade snowforecast som vanligt ganska fel angående snömängden, men what the heck. Så länge det är fel åt rätt håll så bryr jag mig inte.

Bäst i går var nog fluffet i skogen ner från knappen ovanför Frejus, och bäst idag var fluffet som jag, Erika och Simon hittade halvvägs till Briancon. Ospårad skog som lutar lagom mycket plus en massa snö. Mums! Sen att jag är sämst på skogsåkning och att mina pjäxor är åt helvete är en annan sak, som jag faktiskt inte tänker bry mig särskilt mycket om just nu för jag har haft två riktigt bra dagar. Alla andra verkar gilla Aiguiletteskogen för alla pillows, själv tycker jag att det är roligast när man kommit förbi stenbumlingarna och ser vad som händer. Sjukt kul hursom, massa små kullar och stenar (tror jag, det är mycket snö ovanpå) att skutta omkring på, och förr eller senare lyckas jag väl med konststycket att inte fega och stanna och backa runt saker hela tiden. Skam den som ger sig. :)

Bortsett från skidåkningen var gårdagens bästa när jag, Anton och Simon var lagom döda vid halv nio-tiden och tänkte kolla på film, varpå det ringer på dörren och Max stormar in med fem andra CS-galningar i hasorna. Vårat vardagsrum gick från mysvrå till LAN-håla på tre röda sekunder. Jisses. Att eluttagen ens räckte till får väl ses som ett mirakel. Nåja, det är väl trevligt när folk umgås, och jag fick se Snowroller, så jag klagar inte.

Skönaste citatet, courtesy of Fredrik: Jag förstår inte hur man kan döda folk, jag försöker men det gåååår inte!

Ikväll blir det sooooova, och imorgon, om den stora solen stämmer, upp tidigt igen. Hajk vs park vs pist, time will tell, det mesta är hursomhelst himlarns bra här just nu. Funderar seriöst på att bara glida runt i systemet och leta efter smådrivor så jag kan öva på att droppa. Eller gräva upp våran gamla kicker. Suck. Beslutsångest? Ja.

Bilderna ska förresten vara klickbara om inte blogger har skrämselhicka (igen), om ni ursäktar, nu ska jag ägna mig åt min skönhetssömn. :)

Ärtor/HB