Hej bloggen, it’s been a while.

Familjebesök är lika med internetcelibat. Man har som viktigare saker för sig. Som att köra heldagspistvisningar med pappa. Inte helt fel när det är som idag – någon minusgrad, blå nästan lila himmel och medvind i den flacka backen ovanför Frejus. Hej göra stora carvingsvängar och nästan släpa händerna i backen!

Inte ens sophögen i slutet av Cucumelle har varit särskilt illa den här veckan. I och för sig har det varit iskallt, typ 20 minus och blåsigt alla dagar fram tills idag, men sonnenshine hela tiden. Me like. Dessutom har jag i ett utbrott av otrolig lokalkännedom hittat nypistat till min lille far när klockan är efter tre på eftermiddagen. En av många fördelar med att säsonga.

(Ja, det är den pyttekorta backen man når från knappen viewers right om Clot Gauthier, men ändå – manchester är manchester.)

* Kotten sönder = knapplift = ööööh!
* Pain Chocolat = 🙂
* Hotellkäk är en underbar uppfinning när man inte ätit helt kött på flera månader
* Cornerhoppet i parken var stängt när jag körde förbi idag, kändes okej.
* Jag har inga stålkanter
* Snowforecast är hoppfullt
* Jag har antagligen Serres värsta (bästa) gogglebränna

Som Moa hade sagt “nu ser du smutsig ut i ansiktet igen..”

Jaja, nu ska jag hem och läsa bok och käka julgodis. Det tar på krafterna att köra många effektiva dagar på rad. Det blir som mycket slappare när jag inte visar runt någon. Känns som om det är läge för en sovmorgon på söndag eller så. Men ändå, så himla skönt att komma hem och vara trött i hela kroppen och bara somna som en sten. Tusen gånger bättre än att komma hem från jobbet och bara vara segtrött och ha ont i nacken och axlarna.

Håll tummarna för dump nu, dump och bluebird så jag får ta lite bilder. Carbonaran blev helt okej förresten.

Ärtor/Heddzor