Hej!

För tillfället befinner jag mig på ett ställe med snö ( inte mycket, men dock) men tyvärr ganska ont om berg. Falkenberg. De senaste dagarna har jag hunnit konstatera en mängd saker.

* Italienska killar i 25-årsåldern verkar tycka att det är jättekul att ragga på ensamma tjejer som åker tåg på kvällarna. Även tjejer som sitter med hörlurarna på och stirrar stint ut genom fönstret. Suck.
* Det går att sova ovanpå ett skidfodral, men man får räkna med några dagar nackspärr efteråt.
* Det går att äta Yoghurt. Om man måste.
* Åker man morgonflyg har alla andra portfölj, kabinväska och ofärgglada kläder. Och de tittar konstigt på dig om du fotar flygplan.
* Öresundståg = TRÅKIGT.
* Mellanmjölk kan vara det bästa jag vet.
* Pappas internet är långsammare än ExtremeBars.

..och så var det ju det där med foten. Inget verkar vara av, däremot har jag en inflammation i fotleden, vilket betyder lustiga små piller plus lindad fot och “ta det lugnt” i en vecka. Suck. Det är iallafall hyfsat väder. Soligt och femton grader varmt idag. Det finns rätt schyssta balkonger här också, även om jag hellre hade suttit på den i Serre. Fast där kanske det inte är soligt?

Who knows. Jaja, jag antar att mina kära rumskompisar kommer se det här förr eller senare så jag passar på att hälsa. Jag saknar er, hoppas att det inte är allt för lama turister på Farmen ikväll, ät mycket pannkakor, rör inte min Jägermeister och våga inte skada er. Förhoppningsvis är jag tillbaka i mitten av nästa vecka. Skyscanner buggar sönder förtillfället. Bläh.

Puss & sådär/Hedda