En av nackdelarna med att säsonga och inte ha trådlöst internet 24/7 är att jag för tillfället bara använder nätet till Högst Väsentliga Saker, såsom Facebook och Bloglovin. Jag glömmer bort mina gamla älsklingssidor och favoritforum.

Dags för ändring. Idag har jag hunnit med Rockpartyforumet, Absolutepunk, Wikipedia och Flickr. Det kändes bra.

Nu ska jag hem till Pasta Carbonara och kanske film. Förresten är min fot nästan normal igen, jag fick ner den i pjäxan igårkväll, med lite envishet. Kanske åkning imorgon. Hoppningsvis. Skidabstinensen börjar gå mig på nerverna. Enda positiva är att jag och kameran traskade runt i downtown Chante idag och fotade kråkslott och annat intressant. Mysig by dethär. Tyvärr laggar bilduppdateringen och jag är ashungrig så laters!

Äsch/HB

PS. Avatar = Hur bra som helst!!