“vi skulle tagit kaninen!”

Hej bloggen!

I början av säsongen var “jävla spritbummare” synonymt med ungefär det värsta man kan bli kallad. Så här i slutet har det mildrats.. en smula. Så går det när man har vänner med en terrass, en gräsmatta, en grill och Serres sötaste hemlösa katt. Hur som, i lördags kväll hade vi påskmiddag med Erikas föräldrar, Rasmus, Ida, Kattis och Otto. Sill hade inhandlats och så även snaps, från IKEA, givetvis med en stor IKEA-aktig etikett med texten “SNAPS” på. Till och med jag som totalvägrar all påsk och julmat utom köttbullar och prinskorv tyckte att det var trevligt.

Extra bonus för dem som fotfarande har hela fötter, knän och så vidare var att det snöade. Vaknade upp på påskdagens morgon till snötäckta lärkträd och en antydan till huvudvärk (rödvinet, I blame you) och önskade att jag inte hade tagit hem mina offpistlagg. Too bad, men Simon och Otto fick i vart fall njuta av ohemult mycket snö, särskilt för att vara i början av april.. misstänker att det kommer dyka upp filmer från igår i nästa videoblogg. Idag gjorde jag nypremiär på skidor vilket mest betydde trängas i övre Chante och Casse du Bouef med en ohelig mängd franska påsklovskids eftersom blåsten stängt diverse liftar, däribland de som leder bort till Cucumelle och Monetier. Skönt att röra på sig, mindre kul att jag fick ont ungefär en minut efter att jag tagit på mig pjäxan. Men men, det är bara en dryg vecka kvar nu och det som inte dödar det härdar. Håller vädret kör vi kickerdag imorgon och då kan jag ju ta tillfället i akt och slå mig lite till. Kanske.

Eftermiddagen idag spenderades iallafall hos herrar Otto och Raspet, samt Optimus Prime Andersson (katten) med en massa solsken, rosévin och grillad lax och hamburgare. Livet kan verkligen vara sämre. Bortsett från vädret och crappy flygbiljettspriser är det riktigt bra just nu. Hoppas att det håller i sig.