Hej!

Klockan är 18:25 och jag sitter på balkongen i t-shirt och stekande solsken och svettas.

Tänkte bara att alla stackare hemma i Sverige skulle få veta det. Hihi. Idag har vi yrat runt i systemet, tanken var att vi skulle bygga en kicker uppe vid Casse du Bouef, men den liften hade en av sina sämre dagar (sönder) så vi omplanerade till den trötta pipen nere vid Grottan istället, eftersom Kattis och Erika inte kan åka och det hade varit lite trist utan dem.

(Lång mening det där.)

Väl där fixade vi till en liten kicker och en pytteliten en, men slasksnön var alldeles för långsam så det blev inte mycket hoppat. Mer allmänt yrande, solande och halvt värmeslag. Jag klagar inte. Otto och Raspet hade solskenet och den härliga dagen till ära klätt ut sig till jibb-gangsters, med bandanas och layers i överflöd, och shreddade slasksnön i Mickeybacken i fin stil.

Ikväll väntar tjejkväll i Villeneuve, jag och Erika ska bort och dricka drinkar och snacka skit, så jag misstänker att den här dagen kommer fortsätta att vara ungefär hur bra som helst ända tills imorgon. Killarna snackar om poker (känns ganska killkvälligt?) och imorgon ska det snöa/regna beroende på vilken höjd över havet man befinner sig så då blir det flygbiljettsletande och annat trögt.

Ärligt talat, jag skulle kunna göra en hel säsong med bara sånna här dagar. Tänk så solbrun man hade blivit. Eller i alla fall en halv. Håll tummarna för att Soliga Serre visar sig från sin bästa sida resten av säsongen, snön räcker och nu vill vi ha solsken, inte slaskoffpist.

Ärtor/ Heddz

Och här kommer lite bilder från gangster-slash-soldagen.