Hupp.

Mest mulet idag, men sjukt varmt de korta stunder solen kom fram. Jag och Simon var inne och handlade och inför detta stora mission laddade vi upp med varsin McFlurry på Donken. Vet inte om de har uppfunnit McFlurry v.2.0 i Sverige än, men kombinationen mjukglass+Daimkross+varm kolasås är fantastisk. Fast sockerchocken gjorde mig lite lätt illamående i slutet.

Nåja, annars har dagen varit lugn. Jag har renskrivit en drös tillknycklade och inte alltid helt begripliga papperslappar som gått under samlingsnamnet “citatlistorna”, och ätit gröt. That’s about it. Man blir lite nostalgisk när man kollar på skämt från början av säsongen. Det har varit en bra en, måste jag säga. Håller även på att vela kring “när ska man åka hem”-dilemmat. Tre dagar hit eller dit kan verka som en stor sak i slutet av vintern. Falkenberg är sällan särskilt kul i april heller, men hem måste man ju.. jaja.

Igårkväll var det som sagt tjejkväll som började med grymt goda Mojitos på La Baita, vidare upp till Farmen, sedan in på ett stängt Loco där Kattis chef bjöd på det mesta och försåg oss med en flaska Kahlua (av alla sliskiga likörer) innan vi gick till Grottan för att sjunga för Linus som fyller 22 år idag. Grymt bra kväll, bortsett från den korta stunden av panik som infann sig när jag insåg att “jävlar, mitt Visakort är borta”. Ut och leta, och tack vare en för mig osedvanlig tur hittade jag kortet på parkeringsplatsen utanför. Pheew. Det hade kunnat bli en jobbig sista vecka annars.

Ikväll blir det troligen filmkväll och “kalla-den-vad-du-vill”-extravaganza, för det verkar väldigt osannolikt att jag skulle kunna äta upp tre kilo havregryn på en dryg vecka. Så går det när man åker hem, skadar sig, inte orkar vänta den extra minuten som skiljer mellan havregrynsgröt och rostat bröd i ren uppvärmningstid och så vidare.

Äsch. Nej. Nu ska jag ägna mig åt vettigare saker. Typ tagga folk på Simon & Erikas Facebookbilder. Kanske.

Ärtor/ Hedda

*“kalla-den-vad-du-vill”, ett lätt sätt att lösa konflikten chokladboll/negerboll när åsikterna hos berörda parter går isär.