Sekunden efter att jag lagt på efter att ha tjötat med CC börjar mitt iTunes spela We Built This City. Omen, yes I do think so.

Sitter förövrigt i min halvfärdiga mjukisoverall och käkar pasta – känns sådär lagom bummigt, eller ja, så bummigt det kan kännas när man befinner sig i Falkenberg.
Ska snart sy på muddar, men jag drar mig lite för det, för då måste jag ta av mig den.
Man vet att ett klädesplagg kommer bli lyckat om det är bekvämt redan i produktionsfasen.

Trots att det är måndag, kallt och regnigt mår jag typ såhär bra:

Reversed Jägerbomb månne?
Missförstå mig rätt, jag spritbummade alldeles lagom i Valdi, mer än så hade jag aldrig orkat med – men satan vad kul det var! Ser fram emot en mini-favorit i repris vecka 4. (Undrar om jag kan försöka vara ledig från jobbet hela den veckan.. hmm.. antagligen inte..)

Livin’ the Dream