Åh, vad jag känner mig duktig idag.

För det första kunde jag inte somna igår kväll för jag var så uppspelt över det faktum att det som mest är sex veckor tills jag är nere i Les Alpes igen. Låg och kollade på gamla videobloggar på iPoden och skrattade ganska mycket åt mig själv, eller snarare den märkliga armföring som jag körde med för några år sedan. Nuförtiden är gästspelen från den så kallade ”tvångskramen” ganska sällsynta, men kollar man på filmklippen från Val d’Isère ser det ut som om någon mest råkade skicka med ett par armar.
Fascinant.

Hursomhelst var det en tämligen korkad sak att göra tio över tolv på natten, enda följden var att jag blev ännu mer uppspelt. Jippie.

Idag ringde klockan 06:00 och en timme senare var jag (och Soof) på löpbanden på Klitte. Och jag lyckades förbättra mig igen. Två kilometer på 9:05! Dessutom kändes det inte alls lika jobbigt som förra veckan. Sjukt bra för självförtroendet vill jag lova. Det är rätt gött, för även om jag är halvförkyld och ganska seg så går det verkligen bättre och bättre och efter att ha tagit det lugnt i tisdags körde jag allt idag.
Lyckades även stå på knä på den satans pilatesbollen i över en minut utan att falla av. Låter slappt, men det är det inte. Fatta hur många muskler som behövs för att hålla balansen.
Uppkört och slagigt, here I come.

Jag ser verkligen fram emot de första skiddagarna. Har tröttheten från december ’08 och ’09 i färskt minne och lyckas jag hålla den på avstånd är jag mer än nöjd. Sen får man väl ta det lite chill med att vänja sig vid höjden – det är skillnad på att åka på 2300 meters höjd några timmar om dagen och att bo där 24 timmar om dygnet.
När man kommer hem sen är det en högst positiv skillnad men i början är det jobbigt.

Att göra:

  • Hälsa på farmor
  • Leta efter mjukisbyxtyg till projekt Sparkdräkt
  • Ta reda på vad hurtbulle heter på franska.
  • Försöka få ut stickan jag har i tummen. Den börjar göra sig hemmastadd och det gillas inte.
Så här pigg var jag efter träningen i tisdags. Gillar att fisheyet ger mig en enorm potatisnäsa.