Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Lite skryt och lite annat.

Rättade precis mitt högskoleprov och det gick faktiskt ungefär som förväntat.

NOG (Matte):    11/22
ELF (Engelska): 18/20
ORD:                 34/40
DTK (Diagram): 16/20
LÄS:                  20/20

(Ja, jag är skitnöjd. Mest över att jag klarade läsförståelsen – som jag tyckte var jobbig – utan ett enda fel. Det väger upp matte-failen en smula ^^)

Fast jag tror inte att jag tänker göra HP någon mer gång. Inte efter att ha genomlidit den pissiga testdelen inför det omjorda provet. Mer matte känns som en ganska usel deal för mig.

Så. Färdigskrutet.

Igår var jag på besök i prylhimlen, även känd som Alpingaraget och insåg att det är tur att jag inte är svinrik för då skulle jag behövt ett extra chalet till alla prylar jag hade skaffat.
Kan i alla fall hämta ut pjäxorna på onsdag med tillfixat skaft och batteridriven pjäxvärme. Förmodligen den bästa födelsedagspresent mina fötter någonsin kommer få.
Passade även på att känna lite på Völkl Kuro.. jag blir mer och mer säker på att det är dom skidorna jag vill ha, ännu mer när en av killarna på garaget rekommenderade den på rak arm efter att ha frågat vad jag letade efter för skidor.

Upptäckte även att rockern på Obsethed har gått från osynlig till SJUK. Det är verkligen Hellbentrocker på en marginellt smalare skida. Verkar även som om K2 börjat mäta sina skidor som folk – äntligen. 189 HB var inte så ruggig som jag trott. Eller så har jag vuxit.

Spenderade även en ansenlig stund ute bland skivbackarna i Barkarby. Mest nöjd med att jag hittade Ben Folds Fives Whatever & Ever, Amen och en dubbelskiva med Monica Zetterlund.

Oh well.
Idag ska jag och Roland vara kulturella. Fotografiska, Östasiatiska och sen får vi se. Kanske tar en sväng i stan också. Jag skulle behöva ett par nya skor.

(Och The Event, alltså. Gud.. hur ska det sluta? Jag blir helt tossig. Trodde verkligen att det var kört för Leila den här gången, men nej. Har dock en känsla av att Thomas kommer ha ihjäl Sophia rätt snart. Men jag har säkert fel, det har jag haft hittills. Time will tell. Tack och lov att man kan streama från NBC’s hemsida.)