Bummarbloggen

betraktelser från val thorens

Meny Stäng

Vilodag

Hade någon sorts plan att jag skulle ut och springa.
Inte så kul i åtta grader och snålblåst, men man blir varm fort och det är skönt med frisk luft tänkte jag.
Nu är det åtta grader, snålblåst och duggregn.
Hejdå löprunda, hej filt och fantasybok. Får ta igen det på gymmet imorgon istället.

Hittade för övrigt löjligt billiga flygbiljetter till Geneve med EasyJet idag. 21 euro. Då får man i och för sig hosta upp extra pengar för allt utom handbagaget, men ändå. Så nu väntar jag mest på att mina framtida rumskompisar ska bestämma vilken dag de vill dra, och sedan bestämmer jag mig.
Och jag har betalt in de första 500 alpdollarna av hyran. Det är mycket trevligare i år, när euron är under 10.
Det blir liksom lite kvar av marginalerna då.

Mmm, det ska bli så himlarns skönt att komma iväg. Jag är nyfiken. På hur jag kommer bo, och vilka de andra är och när första dumpet kommer, och om jag kommer lyckas äta grön curry utan att brinna upp.

Hittade en bok på nätet häromdagen som heter 3 Valleys Off-Piste. Tror att Lars hade en likadan fast om Espace Killy när vi var i Val d’Isère, och den var väl sådär.. väldigt brittisk och lite krattig, men funderar på att beställa en ändå. Tänkte att där kanske finns en vettig karta över Orelleåket till exempel. (Ja, jag är sugen på att göra Orelleåket, av ren nyfikenhet. Jag vägrar tro att det går att åka från Cime Caron och hela vägen ner till Orelle (höjdskillnad ca 2400 meter) innan jag själv har gjort det.