Bonsoir!

Idag har jag jobbat sista dagen på jobbet, i alla fall är det så det är planerat. Man vet ju aldrig om någon blir sjuk och dom ringer, men troligen inte.
Spenderat helgen uppe i mitt krypin – bufférummet. Mitt lilla kungadöme.
Mysigt.
Fick med mig några minipannacottor med äppel-kanelklet och flarn hem också.
Mer mysigt.

Imorgon ska jag göra en mängd saker, däribland kolla upp eventuellt flunsavaccin, hälsa på farmor, kanske träna och definitivt städa mitt väldigt dammiga rum.

Vad jag egentligen ville säga var att snörapporten för Val Thorens ser (om den håller i sig) smått fantastisk ut. Snö, snö, snö och mera snö. Dock regn på fredag men det hinner säkert ändra sig tills dess. Fortsätter det så här kan man ju shredda pow första dagen. Med risk för höjdsjuka, men ändå.

Och mina skidor är fortfarande i tid enligt UPS’ komplicerade men väldigt artiga hemsida. Just nu befinner de sig i Langenhagen, strax norr om Hannover. Jag har varit i Hannover några gånger, senast i våras – en mycket kort visit. Stökiga tyska tågstation.

Över & ut / HB

Nedräkning: 14 dagar. Om 14 dagar så här dags är jag väl framme. Iiih!