Det här med att bilda antikroppar hör inte till mina favoritsysselsättningar.
Smart, ja men inte kul.

Nu vågar jag nog i alla fall kalla mig feberfri, men den där sista-veckan-hårdträningen jag skulle ha ägnat mig åt blev det inte mycket av.
Nåja, jag ligger ju fortfarande typ 50 träningsdagar plus jämfört med tidigare år så någon skillnad måste det ha gjort.. på söndag kväll vet vi. Eller snarare på måndag morgon, tror inte jag kommer hinna reflektera över tunn luft mitt i natten faktiskt. Det blir nog mer bädda sängen fort som fasen och sedan ramla i den och vakna i paradiset morgonen efter.

Paradiset.
Kyla, blå himmel och gnistrande vit snö.
Jag citerar Scissor Sisters för de säger det så bra:

”it’s cold and heaven surrounds you in every direction”
Tidigare idag var jag i Billdal och vinkade av mina skidor. De – tillsammans med Björn och Anton – tar färjan mot Kiel ikväll, och sedan rullar de vidare söderut. På söndag ses vi igen.
Känns bra.
Känns även bra att slippa släpa så mycket på flyget. En stor väska, en ryggsäck och ett par korta skidor är perfekt. Tillräckligt mycket för att släpa, men inte så mycket att man svettas och skäms. Mhm.
Sedan kan man ju i och för sig fråga sig hur smart det var att lägga laddaren till systemkameran i pjäxbagen. Pjäxbagen med destination Kiel-Alperna.
Man kan inte vara genomtänkt jämt.
Kvällen tillbringas med Harry Potter-maraton. Orkar inte gå på bio ikväll så jag fortsätter med böckerna istället. Någonting säger mig att det är minst lika bra.