Jadå folkens.
Visserligen inte tillverkade med Mr Norrlands videoskills, men videobloggar kommer det att bli. Efter några dagars grubblande har jag nämligen kommit fram till att jag är precis så medienördig som jag inte borde vara, så efter en stunds förvirring och lite velande beställde jag en kompaktkamera med en aning bättre filmfunktion än min gamla.
För enkelhetens skull en precis likadan som den Simon terroriserade oss med i vintras – jag vet ungefär hur den fungerar och den är mycket billigare nu. Hehe.
Så om jag inte har något annat för mig fram till avfärd kommer jag brottas med Adobe Premiere. Anar frustration bakom hörnet.

Fast först är det några dagars tråkig väntan innan den levereras.
Suck.

Imorgon då? Rumsstädning och förhoppningsvis skidleverans. Och det obligatoriska gympasset svintidigt på morgonen. Hej löpbandet, här kommer jag.. uuh.

Laggen befinner sig för övrigt i Glostrup, Köpenhamn och där kommer de vara tills midnatt. Vart de tar vägen sedan vet man inte. Hoppningsvis över sundet och sedan norrut.

Simon och min dator då det begav sig.